Ημερολόγιο 2015

PAGES 1Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση και η δημιουργία του νέου μας Ημερολογίου για το 2015 φυσικά με την βοήθεια και την υπορτήριξη των αγαπημένων  μελών μας! Απολαύστε τις φωτογραφίες και διστάσετε να μας το ζητήσετε και σε έντυπη μορφή.

 

 

 

Cross Training Area

Ακόμα ένας χώρος προστέθηκε στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου μας!! Προσφέρει την πιο οργανωμένη προπόνηση στο Cross Training και παράλληλα προπόνηση σε outdoor καταστάσεις μέσα στη φύση αφού βρίσκεστε στην κατάλληλα διαμορφωμένη ταράτσα του γυμναστηρίου μας με μία απίστευτη θέα!! Προπονούμαστε και φτιάχνουμε διάθεση λοιπόν στο πιο οργανωμένο Cross Training γυμναστήριο της πόλης!

  

 

 

Bootcamp Training

 

10354165 729365543775953 5970296177819449123 nTo 3o  μεγαλο event ολοκληρωθηκε και φετος με πολυ μεγαλη συμετοχη. Στον καινουριο outdoor χωρο του γυμναστηριου μας -roof training area- αυτην την φορα παρουσιασαμε τα νεα μας προγραμματα στο crosstraining. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το video.

 

 

Functional Promo

01 (2)Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο outdoor της ομάδας 2B-fit, στο κέντρο του Ηρακλείου στην πλατεία Λιονταριών. Το event παρακολούθησαν δεκάδες κόσμου που ενημερώθηκαν για το functional training ή αλλιώς λειτουργική προπόνηση.

Summer event

01 (1)Το 2o outdoor της ομάδας 2B-fit με σκοπό να παρουσιάσουμε τα πολλά διαφορετικά ήδη προπόνησης και άσκησης που θα βρεέτε στο καθημερινό πρόγραμμα ομαδικών του γυμναστηρίου μας, όπως fuctional, yoga, zumba, zumba kids, tae kwon do, aerobic, HIIT (Hi Intensity Interval Training).