Personal Training

personal-training Η στα ελληνικά προσωπική εκγύμναση.

Ο προπονητής πάντα άρτια εκπαιδευμένος, σχεδιάζει το προσωπικό σας πρόγραμμα και είναι διαρκώς κοντά σας για να σας υποδείξει το σωστό τρόπο εκτέλεσης του, ταυτόχρονα σας ενθάρρυνση να προσπαθήσετε περισσότερο έτσι δεν χάνετε πολύτιμο χρόνο μέσα στο γυμναστήριο και κάθε λεπτό που περνάτε μέσα σε αυτό μετράει!! Τα αποτελέσματα σίγουρα θα έρθουν πολύ πιο σύντομα από ότι περιμένατε!!

Crossfit

woman-crossfit-torranceΕίναι ένα πρόγραμμα δύναμης και φυσικής κατάστασης που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν μια ευρεία και γενική φυσική κατάσταση.

Υποστηρίζει ένα μείγμα από αερόβια άσκηση, γυμναστική (ασκήσεις σωματικού βάρους), καθώς και άρση βαρών. Το πρόγραμμα προπόνησης μεταβάλλεται συνεχώς από υψηλής έντασης ασκήσεις σε ασκήσεις με λειτουργική κίνηση σε συγκεκριμένο χρόνο! Οι προπονήσεις είναι συνήθως μικρής διάρκειας, 30 λεπτά ή λιγότερο και γυμνάζουν ολόκληρο το σώμα!!

Functional Training

functional-trainingΛειτουργική προπόνηση. Είναι μια σειρά ασκήσεων που ενδυναμώνουν και προετοιμάζουν το σώμα να εκτελέσει τις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής πιο εύκολα και χωρίς τραυματισμούς!! Είναι ένας πολύ χρήσιμος τρόπος προπόνησης για αθλητής αλλά και για οποιονδήποτε το επιλέξει!! H λειτουργική προπόνηση, θα οδηγήσει σε καλύτερη κινητικότητα των αρθρώσεων σε μεγαλύτερη σταθερότητα και ευλυγισία, αλλά και στην γενικότερη αύξηση των επιδόσεων σας σε ότι και αν κάνετε!

Δόνηση

donisiΜε μόνο 30 λεπτά εκγύμνασης - τρεις φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις νέα επίπεδα υγείας, ευεξίας και ομορφιάς. Εξαφανίζει την κυτταρίτιδα και τα περιττά κιλά σε πολύ λίγο χρόνο αφού σε κάθε προπόνηση δουλεύουμε το 80% των μυών μας! Αποτελεί την κινητήρια δύναμη μιας νέας διάστασης στις λύσεις για την ευεξία σε κάθε ηλικία, τρόπο ζωής και επίπεδο σωματικής ικανότητας αλλά και πρόληψη σε θέματα υγείας όπως η οστεοπόρωση.

Body Buildinig

body-building

Η Σωματοδομική είναι αυτό που λέει και η λέξη... κτίζω το σώμα μου!! Προπόνηση κυρίως αντιστάσεων με βάρος. Ελευθέρα βάρη (μπάρες-αλτήρες) αλλά και μηχανήματα! Κάνοντας αυτού του είδος προπόνηση μέσω της προοδευτικής αύξησης της αντίστασης δημιουργούμε μυϊκή υπερτροφία αλλά και καύση λίπους!! Από τους πρώτους και βασικούς τρόπους εκγύμνασης που οι ρίζες του ξεκινούν πολύ πίσω στα αρχαία χρόνια καταφέρνει μέχρι στις μέρες μας να επιβιώνει λόγο των καλών αποτελεσμάτων που επιφέρει!

FItness

fitnessΗ φυσική κατάσταση είναι μια γενική έννοια που ορίζεται με πολλούς τρόπους από διαφορετικούς επιστήμονες. Η μεγαλύτερες δύο μεγάλες κατηγορίες θεωρούνται:

1) Γενική φυσική κατάσταση (η κατάσταση της υγείας και της ευημερίας)

2) Των ειδικών γυμναστικών ικανοτήτων και ορίζετε με βάση την ικανότητά να εκτελεί κάποιος (κυρίως αθλητής) συγκεκριμένες αθλητικές κινήσεις με μεγάλη ικανότητα και άνεση). Η φυσική κατάσταση είναι συνήθως επιτυγχάνεται με σωστή διατροφή, την άσκηση, την υγιεινή και την ξεκούραση και μπορεί να επιτευχτεί με όλους τους παραπάνω τρόπους εκγύμνασης σε συνδυασμό ή έναν έναν ξεχωριστά!

TRX

trxΈνας γρήγορος και πρωτοποριακός τρόπος εκγύμνασης που βασίζετε στην εκτέλεση ασκήσεων με το δικό σας σωματικό βάρος!! Διασκεδαστικό αλλά και πολύ δύσκολο ταυτόχρονα δίνει μεγάλη έμφαση στην εκγύμναση του κορμού (core training) και όχι μόνο.

Sauna

saunaΧαλαρώστε και αποβάλετε τοξίνες!!

Τα οφέλη αυτής της ιδιαίτερα καυτής διαδικασίας:
*Καταπολέμηση κρυολογήματος
*Καταπολέμηση αρθριτικών
*Ιδανική για ηλικιωμένα άτομα (χωρίς προβλήματα υγείας και με σύμφωνη γνώμη γιατρού)
*Ανακουφίζει από νευρολογικούς πόνους
*Βοηθά στην απώλεια βάρους
*Αναπνευστικό σύστημα (επιτυγχάνεται η δυνατή εκκαθάριση των βρόγχων)
*Μείωση ακαμψίας (μελέτες έδειξαν, ότι υπάρχει 20% μείωση της ακαμψίας στους 45° C, συγκριτικά με τους 33° C, στα άκρα που πάσχουν από ρευματισμούς)
*Παραγωγή κολλαγόνου (η ζέστη αυξάνει την ελαστικότητα και μειώνει τα σημάδια από τις συσπάσεις των συνδετικών ιστών)
*Προτείνεται σε άτομα με καρδιακά προβλήματα (κατόπιν συμβουλής ιατρού) καθώς διατηρείται σταθερή θερμοκρασία και δεν υπάρχουν αυξομειώσεις
*Αποβολή τοξινών μέσω της εφίδρωσης
*Μείωση και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
*Αύξηση ενδορφινών, των ορμονών που προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα στον οργανισμό κάνοντας το άτομο να βρίσκεται σε κατάσταση ευφορίας
*Καταπολέμηση αλλεργιων

Solarium

solariumΕύκολος και γρήγορος τρόπος να μαυρίσετε ή να διατηρήσετε το μαύρισμα σας.

 

Το solarium , γνωστο και ως κρεβάτι μαυρίσματος, είναι ένας καλός τρόπος για να επιτύχετε ένα καλό μαύρισμα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ειναι επισης και μια μέθοδο για προ-μαύρισμα πριν το καλοκαίρι, προστατεύοντας μας από το κάψιμο του ηλίου έπειτα στην παραλία.

Πλεονεκτήματα του solarium;

1) Η έκθεσή μας σε ακτινοβολία UV συνδράμει στην παραγωγή βιταμίνης D στο δέρμα, 

2) Βοηθάει στην καταπολέμηση της ακμής, στεγνώνοντας το δέρμα μας,

3) Το δέρμα δεν καίγεται (γιατί είναι ελεγχόμενο),

4) Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος,

5) Για ένα μαύρισμα, απαιτείται πολύ λίγος χρόνος

 

Παιδική Γυμναστική

paidika-tmimataΤα παιδιά από +3ων ετών γυμνάζονται και μαθαίνουν μέσα από το tae kwon do, την zumba και την παιδική γυμναστική καθημερινά.